Het park 'Etang Vallier' is vernoemd naar een  parkenomgeving
meer van ongeveer 4 hectare, dat deel uitmaakt van het park. Het water van dit meer wordt continue ververst en het wordt jaarlijks getest als uitstekend zwemwater! Langs het meer ligt een zandstrand, waar u heerlijk kunt zonnen. In 2014 is op het meer een kabelwaterskibaan ingericht. Rond dit meer staan op een glooiend terrein ruim 60 villa's, waaronder de bungalow 'Domus Arietum'.
Op het park is zelf ook nog een openlucht zwembad waar u gratis gebruik van kunt maken. Het zwembad is van half juni tot half september geopend tussen 9.00 uur en 21.00 uur. Aan de rand van het park bevindt zich een gezellig restaurant met een groot terras en uitzicht op het meer.
In het Clubhuis is een  snackbar en een gezellig terras. Bij het Clubhuis is een klein speeltuintje en een midgetgolfbaan.
In Brossac vindt u een bakker, een slager, Spar, bank, postkantoor, restaurant en materialenwinkel.  Op ruim 10 km in Chalais vindt u een grote Intermarché en een Lidl. In Barbezieux op ongeveer 25 km vindt u verschillende supermarkten, zoals Leclerck, Intermarché, Carrefour, Leader Price en Lidl. Op maandagmorgen is er in Chalais een grote markt en op vrijdagmorgen in Riberac.

Charente!

Kom hier genieten
van de zon,
in deze streek
van zonnebloemen,

zonnebloem1

Cognac en Pineau!

drank3

Copyright Domus Arietum ©. All Rights Reserved.